Anlık Bildirim

Vietnam'da yeni Galaxy modeline ait olduğu iddia edilen bir video yayınlandı


Yeni Galaxy modelinin tanıtımı için geri sayım devam ederken Vietnam'da Tinhte adlı bir site tarafından modele ait olduğu iddia edilen bir video yayınlandı.

Daha önce de bazı modelleri erken internete sızdıran Tinhte sitesinin videosu GT-I9300 kod numarası taşıyan modele ait. Video yayınlandıktan sonra hem haberin linki hem de video ortadan kayboldu. 

Videoyu çeken kişinin yeni Galaxy modelini farklı açılardan tanıttığı görülüyor. Telefon bilgilerinin verildiği kısımda ise ekran boyutunun 4.6 inç iken çözünürlüğün 720 x 1184 olduğu görülüyor. 1.4GHz hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemci, Mali-400 GPU'su, OpenGL desteği, Android 4.0 işletim sistemi, 8MP kamera, 1GB RAM, 16GB depolama kapasitesi ve microSD girişi farkedilen özellikler arasında.

Tinhte modelde 2050mAh batarya ve NFC yongasının da sunulduğunu belirtiyor. 

Samsung, video hakkında sadece Mayıs ayındaki etkinlikte detayların açıklanabileceği şeklinde bir yorum yapıyor. Yani kesin bir yalanlama söz konusu değil.

Videonun ne kadar gerçek olduğu belli değil ancak gerçek olursa işlemci tarafında Cortex-A9 tabanlı 4 çekirdekli Exynos 4412 ve Mali-400 grafik biriminin kullanılacağı anlaşılıyor. Bu da Exynos 5250 platformunu bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacaktır.

Kesin detayları 3 Mayıs tarihinde hep birlikte öğreneceğiz. Şimdilik bunları iddia olarak değerlendirmekten başka bir seçeneğimiz yok.
Vietnam'da yeni Galaxy modeline ait olduğu iddia edilen bir video yayınlandı
 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7066 kez okundu.
37 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s3
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim