Anlık Bildirim

Vivo NEX 3, 5G desteğiyle gelecek

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo'nun önümüzdeki dönemde piyasaya sürmesi beklenen yeni akıllı telefon modeli Vivo NEX 3'ün 5G desteğiyle geleceği ortaya çıktı.
Çinli teknoloji şirketi Vivo'nun ürün müdürü Li Xiang, önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi beklenen yeni akıllı telefon modeli Vivo NEX 3 ile ilgili detaylar paylaşmaya devam ediyor. Xiang, şimdiye kadar çizimlerine kadar paylaştığı cihazın şimdi de başka bir özelliğine dikkat çekti.

Ürün müdürü ipucu vermeye devam ediyor

Önceki açıklamalarda Vivo NEX 3 modelinin şelale ekrana sahip olacağını ve 3.5mm kulaklık jakını barındıracağını öğrenmiştik. Li Xiang'ın paylaştığı yeni görselde ise cihazın ana ekranının bir görüntüsü yer alıyor. Dikkat çeken nokta ise sol ve sağ üst köşelerde yer alan 5G ibaresi.
Ekranın sadece üst kısmını paylaşan ürün müdürünün 5G'ye dikkat çekmek için böyle bir yönteme başvurduğunu söylemek mümkün. Cihaz muhtemelen en yeni Snapdragon 855+ yonga setiyle geleceği için 5G desteğinin olması çok da sürpriz diyemeyiz. Önümüzdeki günlerde cihazla ilgili hangi detayların ortaya çıkacağı ise merak konusu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim