Anlık Bildirim

Xiaomi çılgınca büyüyor: Dört günde 61 yeni mağaza açtı

Dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden Xiaomi, büyümeye devam ediyor. Dev şirket çevrimiçi mağazalarda yaşadığı başarıyı, fiziksel mağazalarda da göstermek için çalışmalara başladı.
Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, dünya genelindeki çevrimiçi satışlarda gösterdiği başarıyı şimdi de fiziksel mağazalara kaydırmak istiyor. Şirket bu strateji doğrultusunda Çin'in çeşitli şehirlerinde, 4 gün içinde 61 yeni Xiaomi mağazası açtığını açıkladı.

Xiaomi fiziksel mağaza satışlarını yükseltmek istiyor

2017 başında Xiaomi, mağaza satışlarını arttırmak amacıyla Çin genelinde 200 Xiaomi mağazası açmayı planladığını açıklamıştı. Şirket bu hedefe ulaşmayı başardı ve satışlarını yükselterek dünyanın en büyük 5 akıllı telefon üreticisinden biri oldu. Xiaomi mağazalarının sayısı artarken, dev şirket hala ürünlerinin taleplerini karşılamak için üstün bir çaba sarfediyor. Yapılan açıklamalara göre teknoloji üreticisi üç yıl içinde 2 bin mağaza daha açmayı planlıyor.
Özellikle Hindistan'da 100 mağazası bulunan Xiaomi, ülkede lider durumda ve tüm dünyaya yayılmayı hedefliyor. Şirket çok fazla sayıda insana ulaşabilmek için fiziksel mağazalarının genişletilmesi stratejisini ön planda tutarken, gelecek hedeflerinde Türkiye'nin de olup olmadığı ise şimdilik bir sır diyebiliriz. Her ne kadar Xiaomi'nin Türkiye'ye resmi olarak gireceği dillendirilse de henüz netlik kazanmış bir durum yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7487 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim