Anlık Bildirim

Xiaomi’den OnePlus’a tebrik geldi: Amiral gemisi kâtili 2.0 ise yolda

Xiaomi'nin alt firması Redmi tarafından yakın zamanda tanıtılacak üst seviye donanımlı model, sektörün yeni amiral gemisi kâtili olmak üzere geliyor. Yetkililer de bunu dile getirmekten çekinmiyor.
Xiaomi’nin geçenlerde farklı bir firma hâline getirdiği Redmi, yeni amiral gemisi K20’yi yakında tanıtacak. Redmi’nin Başkan Vekili tarafından atılan tweette “Amiral Gemisi Katili 2.0” olarak bahsedilen telefon, OnePlus'ın eski modellerinin lakabını kendine almaktan çekinmedi.
OnePlus tarafından yeni tanıtılan amiral gemisi modelleri, OnePlus 7 ve 7 Pro olmak üzere iki versiyondan oluşuyor. Daha önceki yazılarımızda da bolca anlattığımız üzere firmanın telefonlarındaki fiyatlar her geçen yıl arttı ve artık neredeyse Apple ve Samsung ile rekabet eder hâle geldi.
Arada hâlâ ciddi bir fiyat farkı olsa da hatırlarsanız OnePlus modelleri bir zamanlar o pahalı amiral gemisi modellerinin yarısı, hatta daha azına (300 dolar civarına) satılıyordu. O zamanlar türetilmiş bu amiral gemisi kâtili ünvanı, artık görünüşe göre Redmi’nin üst seviye modellerinde olacak.
Redmi yetkilisi tarafından atılan tweette ilk olarak OnePlus ekibi, yeni ürünlerinden ötürü tebrik ediliyor. Ardından “Flagship Killer 2.0: coming soon” sözcükleri, amiral gemisi kâtili sıfatının artık yeni bir telefonda yer alacağını işaret ediyor. Manu Jain tarafından yapılan kısa açıklamada ise şunlar söyleniyor:
"Söz konusu fiyatlandırma olduğunda “Never Settle” (Asla yetinme, OnePlus’ın mottosu) felsefesini benimsemeyi tercih ediyorlar. Xiaomi olarak inovasyonu herkesin ulaşabileceği hâle getirmek için böyle Amiral Gemisi Katilleri üzerinde çalışıyoruz. Yakın zamanda göreceğiniz gibi."
Adının K20 olacağı kısa süre önce doğrulanan Redmi modeli, Qualcomm Snapdragon 855 çipsetle ve 48MP çözünürlüklü arka kamerayla gelecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim