Anlık Bildirim

Xiaomi yeni amiral gemisi Mi 5'i resmi olarak 24 Şubat'ta tanıtacak

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, yeni amiral gemisi Mi 5'i resmi olarak 24 Şubat tarihinde tanıtacak. Etkinlik, şirketin Küresel Başkan Yardımcısı Hugo Barra tarafından da doğrulandı.
Xiaomi Mi 5 kesinlikle bu yıl en çok beklenen Çinli akıllı telefonlardan birisi konumunda. Mi 5'in aslında geçtiğimiz yıl piyasaya sürülmesi bekleniyordu ancak Snapdragon 820'nin kullanılabilir durumda olmaması bu cihazı da geciktirdi. Xiaomi yöneticileri akıllı telefonun Snapdragon 820 yonga seti ile birlikte geleceğini doğrulamıştı ve şirketin Kıdemli Başkan Yardımcısı da Mi 5'in 24 Şubat tarihinde tanıtılacağını onayladı.

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Mi 5, resmi olarak 24 Şubat tarihinde Pekin'de yapılacak etkinlikle gün ışığına çıkacak. Şirketin sosyal medya hesapları 5 rakamı ve "Hayalinizdeki her şey ve daha fazlası" sloganın yer aldığı bir görsel yayınladı. Xiaomi Küresel Başkan Yardımcısı Hugo Barra da kendi hesabından takipçileriyle aynı görüntüyü paylaşarak bir anlamda Mi 5 lansmanını resmi olarak onaylamış oldu.
Xiaomi yeni amiral gemisi Mi 5'i resmi olarak 24 Şubat'ta tanıtacak
 

Yayınlanan son raporlar Xiaomi'nin Mi 5 modelini dört farklı versiyon olarak piyasaya sunacağını gösteriyordu. Söylentilere göre dört varyasyonun ikisi metalik tasarıma sahip olacak. Geri kalan iki versiyonda ise metalik çerçevenin yanında ön ve arka kısımda 2.5D kavisli cam yer alacak. Tamamen metal modeller 3GB ve 4GB RAM seçenekleriyle sunulacak, cam + metal cihazlar ise 4GB RAM kapasitesine sahip olacak.

Xiaomi Mi 5'in 32 ya da 64GB dahili depolama seçeneğiyle tüketicilere sunulması bekleniyor. Cihazın 16 megapiksel kalitesinde arka kamera ve 3,600mAh gücünde bir bataryaya sahip olacağı söyleniyor. Yeni amiral gemisi, Android 6.0 Marshmallow üzerine entegre edilmiş Xiaomi MIUI 7 yazılımı yüklü şekilde gelecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4706 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim