Anlık Bildirim

Yeni Vivo akıllı telefonu da farklı bir kamera konsepti ile gelebilir

Yeni Vivo akıllı telefonu da farklı bir kamera konsepti ile gelebilir

Nokia, Samsung, Sony gibi devlerin ısıttığı kamera odaklı akıllı telefon segmentinde Oppo ile Çinli firmalar da boy göstermeye başlamıştı. Kendi inovasyonları ile farklı olmaya çalışan Çinli üreticilerden Vivo da ilginç bir konseptle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Dünyanın en ince akıllı telefonunu 5.7mm kalınlıkla satışa sunmaya hazırlanan Vivo, bunun yanında kamera odaklı bir akıllı telefon da hazırlıyor. Oppo'nun da sahibi olan BBK firmasının ikinci alt firması olan Vivo, 20.2MP çözünürlükte bir kamera sensörüne sahip akıllı telefonunu lanse etmek üzere.

1 / 1.7 inçlik bir sensöre ve f/2.0 diyafram aralığına sahip olan kamera sensörü, Nikon'un EXPEED görüntü işlemcisi ile destekleniyor ve cihazı segmentin en iddialı akıllı telefonlarından birisi haline getiriyor.

Modelin öne çıkan diğer bir özelliği ise kamera sensörünün bulunduğu kısmın 360 derece dönebilmesi. Oppo ile kardeş firma oldukları için dönebilir kamera modülü konseptini kullanmak Vivo için bir sorun teşkil etmeyecektir.

Bu cihazın görselleri an itibariyle Vivo sayfalarından kaldırıldı ve firma yetkilileri görsellerin kişisel çalışmalardan ibaret olduğunu açıkladı. Ancak kamera odaklı Vivo modelinin yıl sonunda piyasada olması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1463 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oppo, vivo
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim