Anlık Bildirim

Yeni nesil Galaxy Beam modeline ait olduğu iddia edilen görüntüler Çin'de ortaya çıktı

Yeni nesil Galaxy Beam modeline ait olduğu iddia edilen görüntüler Çin'de ortaya çıktı

2012 yılında Samsung'un akıllı telefon pazarına sunduğu ve büyük ilgi görmesi beklenen projeksiyon entegreli Galaxy Beam modeli çok fazla heyecan uyandırmamış ve tercih edilmemişti. Çin resmi haberleşme kurumu veritabanında ortaya çıkan bilgiler yeni bir modelin bizi beklediğini gösteriyor.

SM-G3858 model numarasına sahip olan cihazın Galaxy Beam 2 adını taşıyacağı tahmin ediliyor. Ancak China Mobile logosu taşıdığı için cihazın bölgeye özgü olarak satışa çıkması da muhtemel. Modelin projeksiyon modülü barındırdığı ise görseldeki çıkıntılı kısma bakarak tahmin edilmiş. Ayrıca kenardaki butonlar da ilk nesil Galaxy Beam ile aynı ikonları taşıyor. 

Model orta seviye donanıma sahip. 4.66 inçlik ekranda 800x480 piksel çözünürlük, 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli işlemci, 1GB RAM, Android 4.2 işletim sistemi, 32GB artırılabilir hafıza, uluslararası ve Çin 3G altyapılarına destek, 11.6mm kalınlık şeklinde özellikler mevcut. Cihazın kasası ise metal alaşımdan imal edilmiş.

Zaten batarya ömrü konusunda bekleneni veremeyen akıllı telefonlara bu tür projeksiyon modülleri eklendiğinde enerji tüketimi de had safhaya ulaşıyor. Sön dönemde yeni gelişmeler mini projeksiyon modüllerinin enerji tüketimini çok aşağılara çekmiş durumda. Galaxy Beam 2 modelinin böyle bir teknolojiye yer verip vermediği bilinmiyor ancak önceki neslin en büyük eleştiri konularından birisi batarya tüketimiydi. Cihazın ne zaman piyasaya çıkacağı belirsiz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9619 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim