Anlık Bildirim

ZTE yeni telefonu için kullanıcılardan fikir bekliyor

CES 2016 kapsamında duyurduğu Project CSX'i hayata geçirmek için çalışmalarını sürdüren ZTE, kitle fonlaması yolu ile finanse edeceği bu telefon için kullanıcılardan fikir bekliyor.
Çin'in önde gelen telefon üreticileri arasında yer alan ZTE, kitle fonlaması yoluyla yeni bir akıllı telefon geliştirmek istediğini, bu yılın başında Las Vegas'ta düzenlenen CES 2016'da ilk kez dile getirmişti. Nihayet bu planını hayata geçirmek için harekete geçen ZTE, kitle fonlaması ile geliştireceği bu yeni akıllı telefonu için ZTE kullanıcı forumunda yeni bir bölüm açtı. Kullanıcılar, bu bölüme girerek telefon ile ilgili fikirlerini ZTE ile paylaşabilecekler.
ZTE yeni akıllı telefonunu bu fikirlerden yola çıkarak geliştirecek. Şimdilik Project CSX olarak bilinen telefonun yapım süreci iki kilit aşamadan oluşacak. Kullanıcılar her iki aşamanın da parçası olacak ve her iki aşamada da kendi görüşlerini paylaşıp, en iyi fikirleri seçerek yapım aşamasına dahil olabilecekler.
ZTE kullanıcıların proje üzerinde ne denli etkili olacağı konusunda net bir bilgi vermedi, ancak kullanıcıların paylaşacağı fikirlerin nasıl olması gerektiği konusunda bazı uyarılarda bulundu. 2017'de çıkabilecek bir telefon için gerçekçi fikirler sunulmasını isteyen Çinli telefon üreticisi, bu fikirlerin aynı zamanda genel kullanıcı kitlesine hitap edecek bir telefonun maliyeti göz önüne alınarak sunulması gerektiğini belirtti.
ZTE'nin yeni telefonunu geliştirmesine katkı sağlayacak yaratıcı fikirler sunan ve bu fikirleri şirket tarafından kullanılanlar, şirketten ufak bir para ödülü alacak ve önümüzdeki yıl düzenlenecek CES'te telefonun tanıtımına katılma şansı yakalayacak. ZTE'nin kullanıcı forumunda açtığı fikirler bölümüne buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5487 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, zte ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim