Anlık Bildirim

ZTE'nin yeni amiral gemisi Nubia X6 olabilir

ZTE'nin yeni amiral gemisi Nubia X6 olabilir

MWC 2014 etkinliğinde Nubia Z5S, Grand Memo 2 ve Grand S 2 gibi üst seviye akıllı telefonlarını sergileyen Çinli ZTE'nin asıl bombayı sonraya sakladığı ortaya çıktı.

Firmanın resmi Weibo hesabından paylaşılan görselde ince yapıya sahip Nubia X adını taşıyan yeni bir akıllı telefonun ilk ipuçları verildi. Bilindiği gibi Nubia serisi ZTE'nin amiral gemi modellerini kapsıyor. Bu bakımdan Nubia X6 olduğu düşünülen cihazın da bir amiral gemi modeli olacağı ihtimali güçleniyor.

Nubia X6 modelinin 6 veya 6.3 inçlik bir ekrana sahip olacağı belirtiliyor. Snapdragon 801 yongasetinden gücünü alacak olan model 2GB veya 3GB RAM kullanacak. Cihazın ekran çözünürlüğünün 2560x1440 piksel olması beklenirken 13MP veya 16MP çözünürlükte bir kameraya yer verilecek. Android 4.4 KitKat ile gelecek olan modelde ZTE yeniden tasarlanmış bir kullanıcı arayüzü sunacak. 

Modelin fiyatının ne kadar olacağı bilinmiyor ancak ay sonunda resmi bir lansmanın yapılması bekleniyor. ZTE'nin ayrıca 7 inçlik Zubia Z7 adında yeni bir Phablet modeli daha hazırladığı iddia ediliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6841 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
zte
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim