Anlık Bildirim

IFA 2015 : Lenovo Phab akıllı telefon serisi resmiyet kazandı

Lenovo'nun bu yıl IFA 2015 fuarında akıllı telefon ağırlıklı olarak sahneye çıktığına şahit olduk. Vibe S1, Vibe P1, Vibe P1m derken firma Phab adında yeni bir akıllı telefon serisinin de başlangıcını duyurdu.

Lenovo Phab serisi iki modelden oluşuyor. Lenovo Phab ve Lenovo Phab Plus. Plus modeli IFA 2015 fuarı başlamadan önce duyurulmuştu. Lenovo Phab modeli de fuarda resmiyet kazanmış oldu. Seri dev ekran boyutları ile dikkat çekiyor. 

Lenovo Phab modeli serinin alt seviyesini temsil ediyor. 7 inçlik IPS ekranında 720p çözünürlük sunan model 64-bitlik Snapdragon 410 yongasetinden gücünü alıyor. 1GB RAM ve 16GB artırılabilir kapasite ile desteklenen modelde 13MP çözünürlüğünde otomatik odaklamalı arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, 4G, Android 5.0 işletim sistemi, 4250mAh gücünde bir batarya mevcut. 

Lenovo ayrıca üçlü mikrofon düzeneği, Dolby Atmos 3D ses desteği gibi ayrıntılarla cihaza katma değerli özellikler kazandırmayı başarmış. Lenovo Phab modeli 179$ fiyat etiketiyle yıl sonunda satışa çıkacak. 

Lenovo Phab Plus ise üst seviye bir cihaz. 6.8 inçlik IPS ekranında Full HD çözünürlük barındıran model 64-bitlik 8 Cortex-A53 çekirdekli Snapdragon 615 yongasetinden gücünü alıyor. 

2GB RAM ve 32GB artırılabilir kapasiteye sahip olan modelde Android 5.0 işletim sistemi, 13MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, metal kasa, 4G, 3500mAh gücünde batarya, üçlü mikrofon düzeneği, Dolby Atmos 3D ses desteği özellikleri mevcut. Model 299$ fiyat etiketi ile satışa çıkacak.

Aslında seri telefon özelliği olan tablet modelleri görünümünde. Ancak Lenovo, isminde de kullandığı üzere bu cihazlar ile Phab adında yeni bir konsept başlattığını belirtiyor. Phab konsepti telefon ve tablet özelliklerini birarada topluyor ancak telefon özellikli tablet tanımından da biraz uzakta kalıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim