Anlık Bildirim

IFA 2015 : Yeni nesil Motorola Moto 360 akıllı saatler resmileşti

Motorola'nın geçen yıl tasarımı ile ilgi toplayan Android Wear akıllı saati Moto 360, IFA 2015 fuarında iki yeni devam modeline daha kavuştu. Akıllı saat modellerinden birisi klasik diğeri ise spor tarzında geliştirilmiş.

Moto 360 2015 olarak adlandırılan klasik model 42mm ve 46mm olarak iki versiyon halinde sunulacak. Daire şeklindeki tasarımını ve düz ekran konseptini koruyan cihazın performans ve batarya konusunda biraz daha iyileştirildiği belirtiliyor. Ayrıca pimli yapısı sayesinde kayışlar daha kolay değiştirilebiliyor. Klasik model erkeklere yönelik olacak. Bayanlara yönelik olarak çeşitli renk ve kayış seçeneklerinden oluşan bir koleksiyon sunulacak. 

Kadranın çerçevesini çok ince yapan Motorola, bu sayede ekranın daha geniş olmasını sağlamış. Saatin deri ve paslanmaz çelik gibi pek çok kayış çeşidi olacak. Android Wear üzerinde çalışan modelin ne tür bir donanım taşıdığını netliğe kavuşturulmadı. 

Seride sporseverlere hitap eden model ise Moto 360 Sport adını taşıyor. Model entegre bir GPS yongası sayesinde aktivitelerinizi hız, mesafe gibi kategoriler üzerinden en doğru şekilde takip edebiliyor. Modelde ayrıca nabız ölçer de mevcut. 

AnyLight ekranı ile ortam ışığının parlaklık düzeyine göre görünürlüğünü ayarlayabilen Moto 360 Sport, 1 metreye kadar su altında da kullanılabiliyor. Modeller yeni nesil kablosuz şarj istasyonları gerektiriyor ve önceki neslin şarj istasyonları ile uyumsuz. Moto 360 2015 modeli boyutlarına ve kayışına göre 300$ ve 430$ aralığı içerisinde değişen fiyatlara sahip olacak. Moto 360 Sport modelinin ise fiyatı bilinmiyor. Satış tarihleri de net değil.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim