Anlık Bildirim

IFA 2015 : ZTE, Axon Elite ile ülkemize geliyor

Uzun yıllardır operatör logolu akıllı telefonlar ile doğrudan olmasa da dolaylı olarak ülkemizde varlık gösteren Çinli ZTE firması, IFA 2015 fuarı sonrasında doğrudan satış işlemlerine başlamak için harekete geçti.

Bir süre önce Axon adında Çin'de yeni bir akıllı telefon serisi başlatan ZTE, bu seriyi uluslararası pazara taşıma kararı aldı. Normalde firmanın Nubie serisi ile ülkemize geleceği tahmin ediliyordu. Ancak firma daha yeni bir seri ile geliyor. 

ZTE Axon Elite donanım özellikleri ile doyurucu bir akıllı telefon modeli olacak. 5.5 inçlik ekranında Full HD çözünürlük sunan ZTE Axon Elite, Snapdragon 810 yongasetinden gücünü alıyor. 3GB LPDDR4 ile desteklenen modelde 32GB artırılabilir kapasite mevcut. 

Modelin arka kısmında çift kamera kombinasyonu mevcut. 13MP çözünürlüğündeki arka kameranın yanında 2MP çözünürlüğündeki sensör derinlik algısı yaparak çekim sonrası serbest odaklama imkanı sunuyor ve daha kaliteli fotoğraflara olanak tanıyor. Modelin ön kamerası da 8MP çözünürlüğünde. İşletim sistemi ise Android 5.0 sürümü.

Tatmin edici donanım yanında AKM 4961 Hi-Fi ses yongası, parmak izi okuyucu, ön kamera tabanlı göz tarama, sesle şifre açma gibi ufak detaylar cihazı daha da alınabilir hale getiriyor. Ancak en önemli faktör şüphesiz fiyatı. ZTE Axon Elite modeli 420 Avro satış fiyatı ile Avrupa'nın bazı ülkelerinde 24 Eylül itibariyle satışa sunulacak. Sonrasında ise Türkiye'ye gelecek. Modelin 2000TL bandını geçmeyeceğini ümit ediyoruz.  
IFA 2015 : ZTE, Axon Elite ile ülkemize geliyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5090 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim