Anlık Bildirim

iPhone 7 ve Apple Watch, 7 Ekim’den itibaren Turkcell’de ön siparişe çıkıyor

iPhone 7, iPhone 7 Plus ve yenilenen Apple Watch, Turkcell’de satışa sunuluyor. Resmi bilgilere göre tüm modeller 7 Ekim’den itibaren Turkcell üzerinden ön siparişe açılacak.

iPhone 7 ve Apple Watch, 7 Ekim’den itibaren Turkcell’de ön siparişe çıkıyor Tam Boyutta Gör

Daha önce 14 Ekim’de satışa sunulacağı konuşulan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için Turkcell resmi bir açıklama paylaştı. Operatör kanadından gelen açıklamaya göre 7 Ekim’den itibaren Turkcell kullanıcıları en yeni iPhone modellerini Turkcell.com.tr üzerinden sipariş verebilecek.

7 Ekim tarihinde ön siparişe açılacak olan cihazlar tüm modelleri ile stokta olacak. İlk etapta sınırlı sayıda gelecek olan cihazların ilerleyen dönemde stok sorunu da ortadan kalkmış olacaktır. Hem iPhone 7’yi hem de iPhone 7 Plus modelini eş zamanlı olarak ön siparişe açacak olan Turkcell aynı zamanda Apple Watch’u da satışa sunacak.

Apple Watch Series 1 ve Apple Watch Series 2, 7 Ekim’den itibaren Turkcell.com.tr üzerinden satın alınabilir olacak. Cihazların ne zaman tüketicilerin adreslerine kargolanmaya başlanacağına ilişkin olarak ise netlik kazanmış bir bilgi bulunmuyor. Hatırlanacağı üzere daha önce en yeni iPhone modellerinin 14 Ekim’de satın alınabilir olacağından bahsedilmişti. Turkcell de telefonların gönderimini bu tarihten itibaren yapmaya başlayabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5000 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 7, turkcell ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim