Anlık Bildirim

iPhone 8 bu kez çok net şekilde görüntülendi

İspanyol web sitesi iPhoneros, güvenilir bir kaynaktan ele geçirdiğini iddia ettiği iPhone 8 fotoğraflarını yayınladı. Görüntüler Apple'ın 10. yıl modelinde yapmayı planladığı yenilikleri yansıtıyor.
Apple'ın bir sonraki iPhone'uyla ilgili olarak çok fazla sayıda spekülasyon yapıldı. Cihazda ön paneli tamamen kaplayan ekrana yer verilmesi ve Home butonunun kaldırılmasına neredeyse kesin gözüyle bakılırken Touch ID sensörünün konumu hakkında hala bazı şüpheler var.
Apple sensörü ekrana entegre edebilecek mi yoksa şirket, cihazın arkasına yerleştirerek Samsung'un yolundan mı gidecek? Bu şimdilik belli değil ancak iPhone 8'in yeni görüntüleri, Apple'ın nasıl bir strateji izleyebileceğini ortaya koymuş durumda.
İspanyol web sitesi iPhoneros'dan gelen görüntüler eğer doğruysa, şimdiye kadarki en iyi iPhone 8 görselleriyle karşı karşıyayız.
İlk olarak göze çarpan şey ise parmak izi sensörünün arka panele yerleştirilmiş olması. Ekrandaki cihaz gerçekten Apple'a ait bir telefonsa, muhtemelen şu an iPhone 8'in final tasarımını temsil etmeyen bir prototipe bakıyoruz.

Sızıntı güvenilir bir Çinli kaynaktan

Yine de fiziksel Home butonun kaldırılmış olması ve büyütülmüş ekranla birlikte Apple'ın iPhone 8'le birlikte hayata geçirmeyi planladığı yenilikleri en iyi şekilde yansıttığını söyleyebiliriz. Dikey konumlanmış çift kameranın yanı sıra hafta başında sızdırılan CAD görüntüleriyle eşleşir şekilde yerleştirilmiş bir parmak izi tarayıcısı var.
Tüm sızıntılarda olduğu gibi elbette ki fotoğrafların gerçek olup olmadığından emin olmanın hiçbir yolu yok. Ancak iPhoneros görüntülerin kendilerine "asla yanlış bilgi göndermemiş" olan bir Çinli kaynaktan geldiğini iddia ediyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
32494 kez okundu.
283 kişi, toplam 300 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, çin ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim