Anlık Bildirim

İddia : Galaxy Note 3 5.7 inçlik bir ekrana sahip olabilir

İddia : Galaxy Note 3 5.7 inçlik bir ekrana sahip olabilir

Samsung'un Note serisi akıllı telefonlarının yeni üyesi Galaxy Note 3 için geri sayım devam ederken, modelle ilgili ilginç bir iddia paylaşıldı.

Bugüne kadar pek çok önemli bilgiyi sızdıran Evleaks ekibi Galaxy Note 3 modelinde 5.7 inçlik bir ekrana yer verileceğini iddia etti. Normalde Galaxy Note 3 için endüstrinin beklentisi 6 inçlik Full HD ekran yönündeydi.

İddianın ne kadar doğru olduğu şimdilik bilinmiyor ancak ilk Note modelinden ikinci Note modeline 0.2 inçlik bir artış olması, aynı geleneğin Note 3 modelinde de sürdürülebileceği ihtimalini akıllara getiriyor.

Ancak bugüne kadar pek çok kaynak kesin bir dille 6 inçlik Full HD ekran konusunda ittifak yapmıştı. Bu bakımdan 5.7 inç iddiası biraz zayıf kalıyor. Lansman yaklaştıkça model ile ilgili daha kesin bilgiler ortaya çıkacaktır.

Note 2 modelinden daha büyük olmayacağı belirtilen Note 3 bununla birlikte daha büyük bir ekran boyutuna sahip olacak. İşlemci tarafında ise Exynos 5 Octa-Snapdragon 800 veya tamamen Snapdragon 800 şeklinde bir stratejinin uygulanması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2297 kez okundu.
30 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim