Anlık Bildirim

İddia : Galaxy S4 mini modeli ertelendi

İddia : Galaxy S4 mini modeli ertelendi

Samsung'un Galaxy S4 amiral gemi modeli sonrasında geçen yıl ki gibi Galaxy S4 mini adlı yeni bir modeli daha pazara sunacağı bir süredir dile getiriliyor.

Tasarım anlamında Galaxy S4 ile aynı olan modelin donanım açısından önemli farkları bulunuyor. Samsung bir nevi, Galaxy S4 modeline yüksek meblağlar ödemek istemeyen veya boyutunu büyük bulan tüketiciye daha kompakt bir Galaxy S4 modeli sunmuş oluyor. 

Modelde 4.3 inçlik 960x540 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekran kullanılacağı belirtiliyor. Samsung bunun yanında modeli farklı pazarlara yönelik olarak tek ve çift SIM kart destekli olarak sunacak. 
Tek SIM kartlı model için dört çekirdekli, çift SIM kartlı model için çift çekirdekli işlemciye yer verilirken, Android 4.2.2 işletim sistemi, 8MP çözünürlüğünde kamera, WiFi, AGPS, TouchWiz Nature arayüzü şeklinde diğer özellikler mevcut.
Galaxy S4 mini'nin tek SIM kartlı modeli GT-I9190, çift SIM kartlı modeli ise GT-I9192 model numarasına sahip. Modelin ayrıca LTE destekli bir versiyonunun da olacağı söyleniyor.

Gelen son bilgilere göre Samsung, modelin çıkış tarihini biraz ileriye kaydırmış durumda. Modelin normalde Mayıs ayının ortalarında pazara sunulması beklenirken, erteleme ile Temmuz ayının sonlarında pazara sunulacağı dile getiriliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1440 kez okundu.
17 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim