Anlık Bildirim

İddia : Yeni Galaxy, SIII olmayabilir


Samsung'un 3 Mayıs'ta tanıtacağı yeni Galaxy modeli hakkında pek çok görsel ve video internete sızarken, Amazon Almanya sitesinde de ön siparişlere başlandığı ortaya çıktı. Samsung'un SIII olarak adlandırması beklenen yeni modeli ile ilgili farklı bilgiler internette dolaşıyor ancak Cnet sitesinden ilginç bir iddia geldi.

Cnet sitesinin İngiliz telekom sektöründeki kaynaklarına dayanarak verdiği haberinde yeni Galaxy modelinin S2 gibi yenilikçi olmayacağı, üzerine bazı eklemeler yapılarak piyasaya sürüleceği iddia ediliyor. 

Apple'ın, iPhone 4 modeli üzerine tasarım olarak değil donanım olarak bazı iyileştirmeler yaparak iPhone 4S modelini ortaya çıkarması gibi, yeni Galaxy modeli de benzer bir stratejiye sahip olacak. Site yeni modelin SIII olarak adlandırılmayacağını belirtiyor. Modelin firma içi denemelerde Bali kod adıyla anıldığı da diğer bir ayrıntı.

Exynos 4412 dört çekirdekli 1.4GHz hızında işlemci, hızlandırılmış Mali-T400 grafik birimi, 4.65 inçlik 720p Super AMOLED ekran, 1GB RAM, 8MP kamera, 16GB depolama kapasitesi şimdilik ortada dolaşan iddialar. Ancak ses getirecek ve rakiplerini geride bırakacak derecede önemli bir donanım yeniliği göze çarpmıyor.  

Modelin sunacağı en önemli yenilik ön kamera ile göz takibi yapılabilmesi. Samsung bunu İnsan Etkileşimi olarak adlandırılıyor. Ön kamera, kullanıcının gözünü takip ederek ekrandan gözünü ayırdığını algıladığında uygulamayı kapatıyor veya ekran kilidini devreye sokuyor.

Gsmarena sitesi ise bir süredir bu özelliklere sahip telefonun Galaxy M Olympic Edition olarak 3 Mayıs'ta tanıtılacağını ısrarla belirtiyor. Samsung'un bu modeli 2012 olimpiyatları için hazırladığı biliniyor. Tanıtım afişlerinde SIII şeklinde bir isimlendirmeden ziyade Sonraki Galaxy şeklinde bahsedilmesi isim konusunda bir sürprizin bizi beklediğine işaret ediyor olabilir.

Samsung'un 3 Mayıs'ta tanıtacağı diğer bir hizmet ise S-Cloud olacak. Apple iCloud hizmetine rakip olacak S-Cloud üzerinde Samsung uzun süredir çalışmalar yapıyor. 5GB kapasite tanıyacak olan hizmet, sonrası için belirli ücretler talep edecek.

İddia edildiği gibi Galaxy M Olympic Edition şeklinde bir modelin tanıtılacak olması, SIII modeli ile ilgili soruların da büyümesine neden olacaktır.
Güncelleme : Samsung ayrıca http://www.tgeltaayehxnx.com/ şeklinde anagram olduğu gözlemlenen site adresinde yarın saat 14.00'a geri sayan bir sayaç koymuş durumda. Muhtemelen model ile ilgili ipuçları bu şekilde verilecek. Bakalım yarın bizi  nasıl bir sürpriz bekliyor. 
İddia : Yeni Galaxy, SIII olmayabilir
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11800 kez okundu.
53 kişi, toplam 69 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s3
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim