Anlık Bildirim

İnce metalik gövdeli Galaxy C5'in görüntüleri sızdırıldı

Samsung'un yeni orta sınıf serisinde yer alması beklenen Galaxy C5'in görüntüleri sızdırıldı. Tamamen metal bir tasarıma sahip olan cihaz görünüm olarak HTC 10'u andırıyor.
Samsung, Galaxy Note 6 ve yenilenmiş Galaxy J2 versiyonu haricinde aynı zamanda yeni orta sınıf serisini temsil edecek iki akıllı telefon daha çıkaracak. Galaxy C5 ve C7 hakkındaki söylentiler, bu yılın başlarında su yüzüne çıkmıştı ve şimdi ise cihaz görüntüleri sızdırılmış durumda.
Nisan ayı ortasında Galaxy C5 için yayınlanan Geekbench skorları açıkça yaklaşan cihazın bazı özelliklerini ortaya çıkarmıştı. Sızdırılan yeni görüntüler ise Galaxy C5 modelinin şık bir metalik tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Fotoğraflardan görüldüğü gibi cihaz HTC 10'a oldukça benzer bir metal gövdeye sahip olacak.
İnce metalik bir tasarımla gelecek akıllı telefonun fiyat aralığının ise J serisi ile benzer olacağı söyleniyor. Yayınlanan görüntülere bakılırsa Galaxy C5'in arka yüzünde çift tonlu LED flaş da yer alacak.
Geekbench skorları akıllı telefonun geçen yıl piyasaya sürülen Galaxy J2'ye göre daha yüksek olmak üzere 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 5.2 inç Full HD ekrana sahip olacağını ortaya koymuştu. Testlerde SM-C5000 olarak adlandırılan Galaxy C5, Adreno 405 GPU, 4GB RAM ve sekiz çekirdekli Snapdragon 617 işlemciyle donatılacak. Ayrıca cihaz beklendiği gibi kutudan Android Marshmallow 6.0.1 işletim sistemiyle çıkacak.
İnce metalik gövdeli Galaxy C5'in görüntüleri sızdırıldı
 
İnce metalik gövdeli Galaxy C5'in görüntüleri sızdırıldı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6922 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim