Anlık Bildirim

Intel'in 3 ekranlı katlanabilir telefonunun patenti ortaya çıktı

Samsung, Xiaomi, Huawei ve LG gibi markaların bu yıl katlanabilir telefonları ile piyasada boy göstermesi bekleniyor. Intel'in de bu yönde bir girişim içerisinde olduğu ortaya çıktı.
Dünya Fikri Mülkiyet Ofisi (WIPO) ve ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi (USPTO) kayıtlarında keşfedilen bir patent başvurusu Intel'in de bir katlanabilir telefon üzerinde çalıştığını ortaya koydu. 2017 yılında yayınlanan patent, tamamen açıldığında tablete dönüşen bir akıllı telefonu gösteriyor.
Çerçevesiz üç ekranın birleşiminden oluşan cihazdaki kamera ve sensörler ekranın altına yerleştirilmiş. Tüm ekranlar katlandığında akıllı telefon olarak kullanılabildiği gibi tamamen açılarak büyük bir tablet haline de gelebiliyor. Ayrıca görünüşe bakılırsa yanında stylus kalemi de olacak.

Yeni trend katlanabilir telefon olacak

Rapora göre cihazın yakın dönemde piyasaya sürülme ihtimali düşük. Ancak en azından Intel'in bu yönde bir planı olduğunu öğrendik. 2019'un furyası katlanabilir telefon olacak gibi görünüyor. Zira Xiaomi, Samsung, LG ve Huawei gibi önde gelen üreticilerin bu yıl katlanabilir telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlandıklarını biliyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5280 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, intel ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim