Anlık Bildirim

Uygun fiyatlı Nokia 2.3 resmen tanıtıldı

HMD Global, Android One programı kapsamında uygun fiyatlı yeni bir akıllı telefon çıkardı. Nokia 2.3 olarak adlandırılan cihaz 6.2 inç ekran ve 4.000 mAh batarya ile geliyor.

Uygun fiyatlı Nokia 2.3 resmen tanıtıldı Tam Boyutta Gör

HMD Global, Mısır'da düzenlediği etkinlikte Nokia 2.3 olarak adlandırılan yeni telefonunu tanıttı. Cihaz geçtiğimiz yaz piyasaya sürülen bütçe dostu Nokia 2.2'nin devam modeli olarak geldi.

Nokia 2.3, Android One programı kapsamında geliştirilen bir telefon. Yani en az iki yıl boyunca işletim sisteminin yeni sürümlerini, üç yıl süresince de güvenlik güncellemelerini alacak. Cihaz kutudan Android 9 Pie yüklü şekilde çıkıyor.

Nokia 2.3, 720 x 1520 piksel çözünürlükte 6.2 inç ekran, 5 megapiksel ön kamera, 13 + 2 megapiksel sensörlü çift arka kamera ve 4.000 mAh bataryaya sahip. Akıllı telefonun parmak izi tarayıcısı yok. Yüz tanıma ile kilit açma özelliği sunuyor.

Uygun fiyatlı Nokia 2.3 resmen tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Fiyat etiketi de açıklandı

MediaTek Helio A22 yonga setinden güç alan cihazda 2 GB RAM ve 32 GB depolama alanına yer verilmiş. 4G LTE, Wi-Fi (802.11 b/g/n) Bluetooth 5.0 bağlantılarını destekliyor. Diğer özelliklerini ise GPS ve GLONASS, FM radyo, Micro USB portu ve 3.5 mm kulaklık girişi olarak sıralayabiliriz.

Üç farklı renk seçeneği olan Nokia 2.3, Aralık ayının ortalarında dünya genelinde 109 euro (121 dolar) fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4995 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia 2.3, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim