Anlık Bildirim
Sıradaki Video

GM Discovery 2 Hakkında Her Şey! "ön inceleme" özel röportaj

Las Vegas CES 2014'ün son gününde Türkiye'den bir üretici ile birlikteyiz. General Mobile Genel Müdürü Muzaffer Gölcü ile Discovery macerasını ve Discovery 2'i konuştuk. Discovery ne kadar sattı? A
 
Las Vegas CES 2014'ün son gününde Türkiye'den bir üretici ile birlikteyiz. General Mobile Genel Müdürü Muzaffer Gölcü ile Discovery macerasını ve Discovery 2'i konuştuk.

Discovery ne kadar sattı? Android 4.4 güncellemesi alacak mı? Güncellemeler ne kadar devam edecek? Discovery 2 sonrasında satışı devam edecek mi? Yazılım kodları açık olarak geliştiricilere sunulacak mı?

Discovery 2'de neden Qualcomm ile ortaklık kuruldu? Qualcomm Snapdragon 400 tercihi doğru mu? Hangi konularda geliştirmeler yapıldı? Hızı konusunda kullanıcıların endişe duyması konusunda ne düşünülüyor? Discovery 2'den de Discovery ile benzer bir başarı bekleniyor mu?

Discovery 2 de aslen fiyat / performans sınıfına ait bir telefon. General Mobile'dan performans sınıfında üst sınıf işlemcilerle donatılan modeller gelecek mi?

Discovery 2'nin tam özellikleri;

5" 1280x720P IPS-OGS Ekran + Corning Gorilla Glass 3 koruma
Qualcomm Snapdragon 400 msm8228 1.4GHz 4 Çekirdekli İşlemci (Moto G üzerinde msm8226 yer alıyor 1.2GHz)
450MHz Adreno 305 GPU
1GB Sistem Belleği
4/16GB ROM - Micro SD Kart desteği
2500mAh batarya ile 4 saat üzeri kesintisiz oyun süresi (Modern Combat 3 için)
13MP arka, 5MP ön kamera 1080P video kaydı
Android 4.3 İşletim Sistemi / Kitkat Arayüzü
Çift Sim Desteği
NFC - WiFi - Bluetooth - GPS Bağlantı Özellikleri
Qualcomm Hızlı Şarj Desteği 

Editörün Notu: Discovery 2, kasa kalitesi ve genel kullanıcı deneyimi açısından çıtayı yükseltmeyi başarıyor. Discovery kullanıcıları acilen geçmek zorundalar mı sorusuna mutlaka geçmeliler diyemem zira Discovery de hala çok başarılı bir model ama Discovery 2, ekran büyklüğü, inanılmaz batarya süreleri, gelişen kamera, ses çıkışı, arayüz gibi öğeleri ve yenilenen Snapdragon 400'den aldığı gücü ile gerçek anlamda sınıfının yeni lideri olmayı başaracak gibi duruyor.

Oyun esnasında ısınmaması da ilgimizi çeken bir diğer özelliği oldu. En heyecan verici haber ise firmanın yine fiyatı ile heyecan yaratacak ve gerçek anlamda üst seviye donanımlarla donatılmış bir model üzerinde çalışıyor olması. Qualcomm ve Foxconn gibi iş ortakları ile de konuşma fırsatı bulduğumuz General Mobile, git seç alın çok daha ötesinde donanım ve yazılım özelleştirmeleri ile ürün tasarımı yapan bir firma olmayı başarmış ve ülkemiz adına güzel işler peşinde koşuyorlar. Umarız vaat edilenler gerçekleşir ve yerel bir cep telefonu üreticisi, yakın ülkelere giriş seviyesinden üst seviyeye kadar geniş bir yelpazede ürün ihracatı yapmaya başlar.

Çok daha fazla detayı ürünün test örneği elimize ulaştığında sizlerle paylaşacağız.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim