Anlık Bildirim

Çinli TCL bu kez HTC'nin peşinde

Çinli TCL bu kez HTC'nin peşinde

2007 yılında bünyesine kattığı Fransız Alcatel firmasının mobil cihaz bölümü ile akıllı telefon pazarında büyümeye başlayan Çinli TCL Corporation, bu kez gözünü Tayvan'a çevirmiş durumda. 

Firmanın patronu Dongsheng Li, sosyal ağ hesabı üzerinden bazı açıklamalarda bulundu. Li, kötü giden finansal tablo nedeniyle Cher Wang'ın HTC'ye geri dönmesini Steve Jobs'un 90'lı yılların sonlarında Apple'a geri dönmesi gibi olmadığını belirtirken, radikal değişimlerin yapılması gerektiğine dikkat çekiyor. 

Li ayrıca Çin'de ağırlığını artıran Apple'a karşı güç birliği yapılmasını isterken, bu bağlamda HTC firmasını satın almak konusunda büyük bir arzusunun olduğunu da söylemekten geri durmuyor. Kurumsal pazarda HTC ile güçlenmek isteyen TCL, Güney Koreli firmaları da yanına alarak Apple'a karşı zafer kazanmak niyetinde. 

Şimdilik TCL'nin HTC için yapmış olduğu bir satın alma veya görüşme teklifi yok. Ancak Li'nin açıklamaları ilerleyen dönemde bu tür bir teklife hazırlıklı olmamız gerektiğini gösteriyor. 8 Ekim itibariyle One M8 Eye, Desire Eye ve REcamera aksiyon kamerasını tanıtması beklenen HTC ise yeni alanlarda başarılı satışlar yaparak gelirlerini artırma peşinde. Firmanın Li'nin açıklamalarına nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
841 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, tcl
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim