Anlık Bildirim

Fotoğrafları sızdı; Samsung'dan iki yeni akıllı saat geliyor

Fotoğrafları sızdı; Samsung'dan iki yeni akıllı saat geliyor

Elektronik dünyasının lider ismi Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S5'i lanse edeceği UNPACKED5 etkinliği bir sürprize de ev sahipliği yapabilir.

İnternetin sızıntılarıyla ünlü Twitter hesabı @evleaks'in bugün yayınladığı yeni fotoğraflar, Samsung'un yeni nesil akıllı saatlerini ilk defa gün yüzüne çıkardı. Konuyla ilgili paylaşılan ilk mesajda fotoğrafların Galaxy Gear 2 ve Galaxy Gear 2 Neo'ya ait olduğu iddia edildi. Ancak yayınlanan düzeltme mesajında fotoğraftaki saatlerin Galaxy markası altında satılmayacağı bilgisi verildi.

Yayınlanan fotoğraflarda her iki saatin de, Galaxy Gear'ı andırsa da aslında önemli tasarımsal değişiklikler ile göze daha hoş gelen şekle büründüğü görülürken; özellikle ekranın hemen altında yer alan küçük home tuşu dikkatlerden kaçmıyor.
Fotoğraflar dışında şimdilik hakkında net bilgi sahibi olmadığımız akıllı saatlerin Samsung'un en yakın ve merakla beklenen UNPACKED5 etkinliğinde lanse edilip edilmeyeceğini hep birlikte göreceğiz.
Samsung'un UNPACKED5 etkinliği 24 Şubat günü Barcelona'da düzenlenecek. Donanımhaber.com olarak etkinlikte ilgili gelişmeleri sizlere en hızlı şekilde aktaracağız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9274 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, galaxy ve Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim