Anlık Bildirim

Huawei FreeBuds Lite duyuruldu

Segmentte önemli bir alternatif haline gelen Huawei marka kablosuz kulaklıklara bugün yeni modeller katıldı. Huawei FreeBuds Lite özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Kablosuz kulaklık segmentinde son dönemde vites arttıran Huawei son etkinliğinde de iki önemli ürün tanıttı. Huawei FreeLace standart kablosuz kulaklık olurken FreeBuds Lite ise gerçek kablosuz kulaklık olarak öne çıkıyor.

FreeBuds Lite özellikleri ve fiyatı

FreeBuds Lite aslında orijinal modelin daha hafif bir versiyonu görümünde. Şarjlı kılıfı ile birlikte toplamda 12 saate kadar kullanım süresi sunan kulaklık IPX4 ile su sıçramalarına karşı dayanıklı.

Huawei teknik detayları vermediği için orjinalden ne tür farklılıklar var bilinmiyor. Orijinal FreeBuds serisinde yakınlık sensörü, dokunmatik yüzey, üst seviye ses kalitesi, kablosuz şarj kılıfı şeklinde öne çıkan özellikler vardı.

Huawei FreeBuds Lite bu bakımdan bazı özelliklerde kırpmalara gidecek gibi görünüyor. Kulaklık modelinin fiyatı 120 Avro olarak açıklandı. Ülkemizde orijinal modeller farklı kanallarda 1200TL seviyesine kadar çıkıyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim