Anlık Bildirim

Microsoft bu kez bir harici şarj istasyonu ile karşımızda

Microsoft bu kez bir harici şarj istasyonu ile karşımızda Tam Boyutta Gör

Genelde klavye ve fare aksesuarları ile piyasada gördüğümüz Microsoft, Nokia'nın satın alınması sonrasında aksesuar çeşitlerini artırmaya başladı. Kısa süre önce Miracast tabanlı kablosuz görüntü aktarım aparatını duyuran firma bu kez bir harici şarj istasyonu hazırlamış.

Microsoft DC-21 adındaki harici şarj istasyonu 6000mAh gücünde bir dahili batarya taşıyor ve ortalama bir akıllı telefonu iki kere şarj edebiliyor. Hızlı şarj özelliğine sahip olan istasyon uyumlu modelleri üç saat içerisinde yüzde 80, 4 saat içerisinde de tam dolu kapasiteye çıkarabiliyor. 

Cihazı kullanmadığınız zaman ise enerji kaybı en az seviyede tutuluyor. 6 ay atıl durumda kalan istasyonda mevcut enerjinin yüzde 80'i korunmaya devam ediyor. Böylece uzun bir süre sonra ihtiyacınız olsa bile cihazınıza yetecek kadar enerji bulabiliyorsunuz. 

USB üzerinden şarj edilen istasyon bu esnada akıllı telefonunuzu da şarj etmeye devam ediyor. Microsoft yeni şarj istasyonunu 50$ karşılığında ay sonuna doğru satışa sunmuş olacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
572 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim