Anlık Bildirim

Yeni nesil iPhone'un tanıtımı ve ön sipariş süreci için 12 Eylül tarihi işaret ediliyor


Sonbahar aylarının yaklaşmasıyla birlikte Apple'ın yeni nesil iPhone'u için söylentiler bir hayli artmış durumda.
iMore sitesi tarafından yayınlanan habere göre, yeni nesil iPhone'un tanıtımını ve ön sipariş alımını 12 Eylül'de gerçekleştirilebilir.Yeni nesil iPhone'un uluslararası piyasada yerini alması için 5 Ekim tarihini işaret eden iMore'un kaynaklarının verdiği tarihi ABD pazarı için beklenen 21 Eylül tarihine bakıldığında muhtemel bir tarih olarak görünüyor.
Yeni nesil iPhone hakkında BGR'ye konuşan bir kaynak ise, cihazın eylül ayının sonu itibariyle piyasada olacağını dile getirirken, kesin bir tarih vermenin mümkün olmadığını belirtiyor. Yine BGR'ye konuşan bir AT&T yetkilisi ise, AT&T'nin bölgesel çalışanları için ekim ayı içerisinde bir eğitim etkinliği düzenlemeyi planladıklarını, ancak söz konusu eğitimin bir çakışma nedeniyle ertelendiğini belirtti. Eğitim programını ertelenmesine neden olan diğer etkinlik ise birçok kişi tarafında yeni nesil iPhone'un satışa sunulması olarak nitelendirildi. Yeni nesil iPhone'un satışa sunulmasıyla birlikte AT&T'nin tüm gücüyle cihaza odaklanmak istediği de düşünülüyor.

Apple'ın yeni nesil iPhone'u satışa sunması ve ön siparişleri alacağı tarih olarak nitelendirilen 12 Eylül için henüz resmi bir açıklama yapılmadığını ve bu bilgilerin şimdilik sadece dedikodu niteliğinde olduğunu belirtmekte fayda var.  
kaynaklar- iMore, BGR 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8170 kez okundu.
41 kişi, toplam 54 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone, iphone 5 ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim