Anlık Bildirim

iFixit, Nexus 5X'den sonra 6P'yi de parçalarına ayırdı

Elektronik ürünleri parçalarına ayırarak inceleyen iFixit'in yeni konuğu Nexus 5X sonrası Nexus 6P oldu. Cihaz 10 üzerinden 2 puan alarak tamirinin zor olduğu cihazlar arasında yerleşti
iFixit, Nexus 5X'den sonra 6P'yi de parçalarına ayırdı
 
Piyasaya sunulan teknolojik cihazların içini açarak tamir edilebilirlik durumları hakkında bilgiler vermeye devam eden iFixit, Nexus 5X sonrasında beklenen Nexus 6P'yi de masaya yatırdı.
Huawei'nin Nexus programına katıldığı ilk telefon olma özelliğini taşıyan ve tüm detayları burada yer alan 6P, iFixit ekibi tarafından 16 adımda açıldı ve 10 üzerinden 2 puan alarak 5X'den farklı olarak tamirinin oldukça zor olduğu akıllı telefonlar arasındaki yerini aldı.
Olumlu olarak sağlam gövde yapısı ve zorlu içini açma prosedürü sonrası bataryaya çabuk ulaşılması yorumlarını alan Nexus 6P, olumsuz olaraksa yekpare gövdenin kamera camını kırmadan açmayı neredeyse imkansız hale getirmesi, bütün telefon açılmadan ekran biriminin değiştirilemiyor olması ve arka kapak ile bataryayı yüksek miktarda yapıştırıcının tutuyor olması eleştirilerini aldı.
iFixit'in konu hakkında hazırladığı sayfaya burada, için açma adımlarına ise aşağıda ulaşabilirsiniz. 
iFixit, Nexus 5X'den sonra 6P'yi de parçalarına ayırdı
 

Nexus 6P Teardown

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim