Anlık Bildirim

Lian Li’den yüksekliği otomatik ayarlanabilen masa

Masasında rahat edemediğiniz için sürekli koltuğunuzu aşağı indirip yukarı kaldırmak zorunda iseniz, Lian Li’nin yüksekliği otomatik olarak ayarlanan masalarına bir göz atın.

Özellikle bilgisayar kullanıcıları için, masasında rahat edemediği durumlarda koltuğu aşağı indirdiği veya yukarı çıkardığı çok olmuştur. Lian Li, bu soruna bir çözüm bulmak istemiş ve doğrudan masanın kendisini otomatik ayarlanabilir hale getirmiş.

Lian Li DK serisine dahil olan iki masa, belirli mesafelere göre otomatik olarak ayarlanabiliyor. Masanın kenarındaki dokunmatik kontrol tuşları üzerinden yükseklik bilgisi ayarlanabiliyor ve 4 farklı ön tanımlı ayara atanabiliyor. Sonrasında ise tüm işlemler masaya kalıyor.

Kablolama için gerekli yerleri ayıran Lian Li DK, demir alaşım gövde ve çelik alaşım ayaklardan oluşuyor. Seride büyük olan DK-16 modeli 210x80 cm boyutlarına sahip. Yükseklik ise 70 cm ve 120cm arasında ayarlanabiliyor. Bu model ek olarak alüminyum alaşım desteğine de sahip.

Küçük DK-12  modeline baktığımızda ise 140x75 cm ölçüler görüyoruz. Yükseklik ise 69cm ve 120cm arasında otomatik olarak ayarlanabiliyor. İngiltere’de satışa çıkan yeni seride büyük olan model 1100$, küçük olan model ise 900$ fiyat etiketine sahip.


 
Lian Li’den yüksekliği otomatik ayarlanabilen masa
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim