Anlık Bildirim

MSI'dan gelişmiş iki yeni oyuncu bilgisayarı

Oyunculara yönelik kaliteli sistemler hazırlayan MSI, CES 2016 fuarında özellikle Gaming 27XT hepsi bir arada ve GT72S Tobii dizüstü bilgisayar modelleriyle fark yaratıyor.
CES 2016 fuarını es geçmeyen önemli üreticilerden MSI, iki yeni oyunculara yönelik dikkat çekici bilgisayarını resmi olarak duyurdu.
Tüm detayları henüz bilinmeyen bilgisayarların ilki gerçekten harici ekran kartına sahip hepsi bir arada modeli Gaming 27XT. Yukarıda yer alan görselden de görebileceğiniz masaüstü sınıfı ekran kartını (Nvidia Titan X) kasasının arka bölümüne konumlandırılan özel bir haznede taşıyan bilgisayar, böylece ileriye dönük yükseltmeler için kolay bir yapı sunuyor. İşlemci olarak Intel Core i7-5960X kullanan ve toplu bir oyun canavarı olarak nitelendirilen ürün, 27-inç ekran ile geliyor.
MSI'ın öne çıkan bir diğer oyuncu bilgisayarı ise dizüstü modeli GT72S Tobii (Görsel aşağıda). Bünyesinde kalınlığından da anlaşılabileceği üzere gelişmiş bir donanım taşıyan ürün, esas farkını gömülü olarak gelen Tobii hareket takip sistemiyle koyuyor. Ekran altına yerleştirilen bir sensör bölümüyle çalışan teknoloji, kişilerin sistemlerini ya da oyunları hareketleriyle kontrol etmesine imkan tanıyor.
Bilgisayarın önümüzdeki ay dağıtıma çıkacağı söylenirken, beraberinde Tobii destekli Tom Clancy The Division oyununun verileceği de belirtiliyor. Ürünlerin kısa zamanda hem özellik hem de fiyat açısında detaylanması bekleniyor.
 
MSI'dan gelişmiş iki yeni oyuncu bilgisayarı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim