Anlık Bildirim

Xiaomi’den alüminyum alaşımlı Mi Mouse

Fiyat-performans dengesini en iyi tutturan firmalardan olan Xiaomi, Premium tasarıma sahip fare arayanlar için de sahneye çıkıyor. Xiaomi Mi Mouse oldukça iddialı.

Teknoloji dünyasının pek çok sektöründe faaliyet gösteren ve konuda da önde gelen firmalardan birisi olan Xiaomi, bilgisayar sektörünü de unutmuyor. Mi Notebook Air serisinden sonra firma tamamlayıcı çevre birimleri tanıtmaya başladı.

Premium Hissiyat

Xiaomi Mi Mouse adındaki fare ürünü anodize edilmiş alüminyum gövde ve ABS tekerlek çerçevesinden oluşuyor. Alüminyum alaşım aşınmaları en aza indirmek için tasarlamış. Pixart 3610 gelişmiş lazer teknolojisi 1200dpi seviyesinde tarama imkanı sunarken, farklı yüzeylerde en akıcı şekilde çalışmayı amaçlıyor.

Farenin öne çıkan özelliği dual mod olması. Yani hem Bluetooth üzerinden hem de 2.4G bandında kablosuz olarak harici cihazlara bağlanabiliyor. 2.4G için bilgisayara küçük adaptörünü takmanız şart. Bu sayede aynı anda fareyi iki cihaza bağlayabiliyorsunuz. Geçiş tuşu ile de cihazlar arasında geçişi sağlayabiliyorsunuz.

11.02 x 5.72 x 2.36 cm şeklinde ölçüleri olan farenin ağırlığı ise 77.5 gram. 3 adet AAA pil ile çalışan fare aynı zamanda MacBook ailesi için de uyumlu renk seçeneklerine sahip. Xiaomi Mi Mouse, ay sonunda 15$ fiyat etiketi ile Çin’de satışa sunulacak. İngiltere için ise 17 Pound fiyat etiketi mevcut.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6083 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi mi mouse ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim