Anlık Bildirim

SpaceX'in tarih yazdığı anlara fotoğraflar ile göz atın

SpaceX'in geçtiğimiz gün içerisinde Falcon 9 roket birimiyle tarih yazdığı anlar için şirket tarafından çok özel fotoğraflar yayınladı. Hayran bırakan başarıyı bir de özel fotoğraflar ile inceleyin.
 
SpaceX'in tarih yazdığı anlara fotoğraflar ile göz atın
Bilim ve teknoloji dünyasının Tony Stark'ı olarak anılan Elon Musk'ın özel uzay şirketi SpaceX, dün tarih kitaplara geçecek bir başarı elde etmiş ve şimdiye kadar geliştirdiği en güçlü roket modeli Falcon 9'u ateşleyerek yere dikey olarak indirmeyi başarmıştı. Şirket bu unutulmaz anlar için önemli fotoğraflar yayınladı.
Florida'da bulunan Cape Canaveral Hava Kuvvetleri Üssü'nden kalkış yapan ve taşıdığı ORBCOMM'a ait 11 adet OG2 uydusunu yörüngeye taşıyan SpaceX'in devasa roketi Falcon 9, dikey olarak iniş yapmayı başarılı şekilde yerine getirdi ve bu sayede özel uzay taşımacılığı için yeniden kullanılabilir roket pazarında çok önemli bir adım attı.
Amazon CEO'su Jeff Bezos'un Yeni Çoban roketinden sonra gelen bu başarıyı çok güzel fotoğraflar ve videolar ile kayıt altına alan şirket, belki de tüm dünyayı değiştirecek bu tarihi anları herkesle paylaştı.
Fotoğrafları buradaki galeri aracılığıyla inceleyebilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim