Anlık Bildirim

10. yılını kutlayan Apple Music Festival ile büyüleyici performanslara hazır olun

Apple'ın geleneksel hale gelen müzik festivalinin 10. yıl dönümü yine unutulmaz performanslara sahne olacak. Birçok ünlü sanatçının yer aldığı etkinlik üstelik internetten canlı olarak izlenebilecek.
Teknoloji devi yayınladığı açıklama ile Apple Music kapsamında dünyanın dört bir yanındaki müzikseverler için özel olarak tasarlanan Apple Music Festival’ın 10. yıl dönümünü kutlamalarının eylül ayında Londra’daki efsanevi Roundhouse’da olacağını duyurdu. Etkinlik boyunca hazırlanan özel çalma listeleri, sanatçılardan haberler ve sahne arkası röportajları ile müzikseverlerin en beğendikleri sanatçılara daha da yakınlaşmasına olanak sağlanacak.
Alicia Keys, Bastille, Britney Spears, Calvin Harris, Chance the Rapper, Elton John, Michael Bublé, OneRepublic, The 1975 ve Robbie Williams'ın sahne alacağı müzik festivali tam 10 gece sürecek. Üstelik 100 ülkedeki Apple Music üyeleri, canlı performansları istek üzerine ve canlı olarak iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC, Apple TV ve Android telefonlarından izleyebilecekler.
Konuyla ilgili duygularını dile getiren Apple Uluslararası İçeriklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Oliver Schusser, "Festival geçtiğimiz on yıl içinde dünyanın en büyük ve en iyi sanatçılarını Londra’da buluşturarak milyonlarca müzikseverin evine getirdi, Apple Music Festival bu yıl zengin geçmişine yenilikler katıyor. 10. doğum günümüzü kutlarken yine olağanüstü sanatçıların sahne alacağı bir festivalin heyecanı içindeyiz.” açıklamasını yaptı.
Apple Music Festival, 18-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Güncellemeler ve ek bilgiler için applemusicfestival.com adresini ziyaret edebilir ya da resmi Apple Music Festival sosyal medya kanallarında #AMF10 etiketini kullanarak konuşmalara katılabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim