Anlık Bildirim

Bayanlara özel güvenli bilezik: Wisewear

Bayanların kişisel güvenliklerini sağlaması için hem şık hem de akıllı bir çözüm oluşturan Wisewear, CES 2016'nın dikkat çeken teknolojileri arasında yer alıyor. Keşke bu cihazlara gerek kalmasa!
Kişisel saldırılar konusunda en büyük sorunu bayanlar yaşıyor ve bu saldırılar çoğu zaman sözlü sınırları geçerek fiziksel hale geliyor. CES 2016'da sergilenen bilezik modeli Wisewear ise gizli bir güvenlik sağlıyor.
Bayanlar için farklı renk seçenekleriyle hazırlanan Wisewear, bünyesine gizlenen Bluetooth vericisiyle akıllı telefonlar ile bağlantı kuruyor. Yaşanan saldırı gibi durumlarda bünyesindeki dokunmatik panele çift dokunulması ile bağlandığı telefonlar üzerinden arkadaşlar ya da aile bireylerine bir metin mesajı (Konum ve aciliyet bilgileriyle) gönderen bilezik, bu sayede acil durumu hızlı olarak aktarıyor ve hayat kurtacak zaman kazanılmasına yardımcı oluyor.
Şık tasarımı sayesinde bayanların gündelik olarak her zaman kullanabileceği bir çözüm oluşturan Wisewear, dahili bataryasıyla 5 gün boyunca aralıksız aktif kalabiliyor. Bu ay içerisinde satışa çıkacak güvenlik bileziğinin fiyatı ise 300$ seviyesinde.
Bayanlara özel güvenli bilezik: Wisewear
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim