Anlık Bildirim

Boston Dynamics'den yılın en ilginç videosu geldi

İnternet firması Google'ın sahibi olduğu dünyanın en gelişmiş robot üretim firmalarından Boston Dynamics, takipçilerinin yeni yılını kutlamak adına oldukça ilginç bir video yayınladı.
Boston Dynamics'den yılın en ilginç videosu geldi
 
2013'ün son ayında internet devi Google tarafından satın alınan ve birçok üst düzey robot modelinin altında imzası bulunan Boston Dynamics firması, Şubat ayında gelişmiş robotları arasına ufak boyutlarıyla dikkat çeken "Spot" isimli yeni model daha eklemişti. Firma bu gelişmiş robotu bu sefer çok farklı bir maç için kullandı.
Boston Dynamics'in daha önce tanıttığı robotlarından daha ufak gövdesiyle ayrılan Spot, hidrolik destekli dört adet bacağı ile her türlü zorlu arazide kendi dengesini sağlayabiliyor ve dahili sensörleri sayesinde otomatik olarak hareket edebiliyor. Gücünü dahili elektrik motorundan alan robot, büyük boyutlu versiyonları gibi aldığı darbeleri oldukça etkili bir şekilde absorbe edebiliyor ve Boston Dynamics'ın yeni videosunda noel anneyi çeken ren geyiği olarak görev yapıyor.
Yeni yıl için hazırlanan en ilginç reklamlar arasında yer alan ve bir açıdan da oldukça korkutucu görünen videoyu direkt olarak aşağıda izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5851 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Boston Dynamics, Diğer Bilim ve
2 etiket daha Popüler Bilim robot
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim