Anlık Bildirim

Digiturk'ün başına gelecek isim belli oldu

Katar merkezli beIN Media tarafından satın alınan Digiturk’ün bir süredir boş kalan CEO koltuğuna kimin oturacağı belli oldu. Buna göre platformun yeni CEO'sunun Yousef Al-Obaidly olduğu açıklandı.
Hatırlayacağınız gibi kısa süre önce Katarlı beIN Media Group tarafından satın alınan, 3,3 milyon abonesiyle Türkiye’nin en büyük dijital platformlarından Digiturk’ün dönüşüm süreci tüm hızıyla sürdürülüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde şirketin yeni CEO’su da belli oldu.
Buna göre hem satın alma sürecinde etkin rol oynayan hem de 26 Ağustos tarihinden bu yana Türkiye operasyonlarının başındaki isim olan Yousef Al-Obaidly, CEO koltuğunun yeni sahibi oldu.
beIN MEDIA GROUP Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Nasser Al-Khelaïfi yaptığı açıklamada -aynı zamanda beIN MEDIA GROUP’un başkan vekili olan- Yousef Al-Obaidly’nin yeni görevinden oldukça memnun olduğunu belirterek şimdiden spor ve eğlence cephesinde olumlu etkileşimlerin yaratıldığını ifade etti.

Digiturk’un yeni CEO’su Yousef Al-Obaidly kimdir?

Seattle Üniversitesi mezunu olan, Paris Saint-Germain Futbol Kulübü ve Paris Saint-Germain Hentbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Al-Obaidly yaklaşık 14 yıldır beIN MEDIA GROUP’ta birçok farklı pozisyonda görev alıyor. 2003 yılında MENA bölgesinde faaliyet gösteren geri ödemeli televizyon spor ağının tanıtılmasında etkin rol üstlenen Al-Obaidly, 2012 yılında beIN SPORTS’un Amerika, Fransa, Asya-Pasifik bölgelerine ulaşmasını sağlayan isim olarak öne çıkıyor.
2013 senesinde ise Nasser Al-Khelaïfi ile birlikte -şirketin en öneli adımlarından kabul edilen- Al Jazeera Sport’un uluslararası spor ağı beIN SPORTS’a dönüşümünü tamamladı. Diğer taraftan edinilen bilgilere göre maçların yayın hakları konusunda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Kulüpler Birliği Vakfı'nın ortaklaşa kurduğu Yayın İhalesi Komisyonu’nun ilk görüşmesinin Yousef Al-Obaidly önderliğindeki Digiturk'le yapılacağı dile getiriliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5054 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
digiturk, bein media group ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim