Anlık Bildirim

Güneş enerjisiyle çalışan mangal projesi büyük ilgi görüyor

Güneş enerjisiyle çalışan mangal projesi büyük ilgi görüyor
 
Yaz mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladığı bu günlerde şüphesiz en büyük aktivitelerden birisi mangal yapmak oluyor. Bir girişimci ise bu aktiviteyi daha farklı bir noktaya taşıyacak ilginç bir ürün geliştirmiş durumda.

"GoSun Grill" adı verilen ve Türkçe güneş enerjisiyle çalışan mangal şeklinde bahsedebileceğimiz bu ilginç ürün mangal konusunda farklı bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Enerjisini güneş panellerinden alan bu mangal için kömür tarzı bir yakıt taşımanıza veya yakmanıza gerek yok. Bu açıdan daha temiz ve sağlıklı olduğu iddia edilen gündüz kullanılmadığı zamanlarda kendini şarj ederek gece kullanıma uygun hale de getirilebiliyor.

Yakıt olarak temiz enerjiyi kullandığı için doğaya herhangi bir gaz salınımı da yapmayan ürün yiyecekleri fırınlama, haşlama ve pişirme gibi farklı şekillerde hazırlayabiliyor. 300 - 400 santigrat derece arasında ısı sunabildiği belirtilen GoSun Grill'in yiyecekleri klasik yöntemlere göre daha hızlı hazırladığı da iddia ediliyor.

Kickstater üzerinden destek toplayan projenin başlangıcında tamamlayabilmek için 140 bin dolar hedeflenmiş. Ancak kısa bir süre içerisinde hedefin yaklaşık iki katı destek toplayan proje başarıya ulaşmış durumda. Dileyen kullanıcılar kalan süre içerisinde destek vererek ürüne sahip olabiliyorlar. Ürün 349 dolarlık fiyat etiketine sahip, ancak projenin Kickstarter'da süresini tamamlamasıyla bu fiyat 549 dolara yükselecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3983 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Diğer Bilim
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim