Anlık Bildirim

LG Innotek'den düşük tepki süresine sahip ince dokunmatik panel: Metal Mesh

LG Innotek'den düşük tepki süresine sahip ince dokunmatik panel: Metal Mesh

Elektronik sektörünün önemli isimlerinden LG Electronics'in iştraklarından LG Innotek, özellikle monitörler ve dizüstü bilgisayarlara hitap eden "Metal Mesh" isimli yeni dokunmatik paneli duyurdu.

Metal Mesh (tr. metal ağ), büyük boyutlu dokunmatik panellerde sıkça görülen tepki süresi sorununun büyük ölçüde üstesinden geliyor. Mevcut panellere göre daha düşük fiyata sahip olan Metal Mesh, ayrıca, ince yapısıyla dikkat çekiyor. LG yetkilelerinin ifadelerine göre 23 inç boyutunda, piyasadaki rakiplerine göre çok daha düşük tepki süresi sunan panelin kalınlığı 5mm'nin altında.

Metal Mesh'in bir diğer önemli özelliği ise, aslında en önemli özelliği çünkü ismini de buradan alıyor, dokunmatik sensör devresinin, gümüş ve bakır karışımı kompozit malzemeden yapılıyor olması. Bu sayede panelin tamamen transparan olması sağlanmış.

LG Innotek, Metal Mesh'in akıllı telefonlardan başlayarak dokunmatik teknolojilerin hakim olduğu tüm cihazlara katma değer sağlayacağını belirtirken; tablet ve dizüstü bilgisayarlarda Metal Mesh'in hızla yaygınlaşmasını beklediklerini söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim