Anlık Bildirim

Panasonic'in yatak ve tekerlekli sandalye karışımı robot yardımcısı, küresel güvenlik sertifikası almayı başardı

Teknolojinin birçok farklı alanında çalışma gösteren Japon şirketlerinden Panasonic, hazırladığı yatak ve tekerlekli sandalye karışımı robot yardımcısıyla küresel güvenlik sertifikası almayı başardı.
Daha çok hastaneler için geliştirilmiş olmasına rağmen evler için uygun bir yapısı da bulunan Panasonic Resyone servis robotu, temel olarak hastaların tekerlekli sandalye üzerine alınması noktasında çalışıyor ve bu işlemi hemşirelerin üzerinden alarak otomatik şekilde yerine getirebiliyor. Dış görünüş itibariyle standart bir yatak gibi duran ancak motorlu yapısıyla bir bölümünü tekerlekli sandalyeye dönüştürebilen Panasonic Resyone, böylece özellikle kilo olarak ağır hastaları otomatik olarak tekerlekli sandalyeye alarak hem hasta yakınlarına hem de sağlık görevlilerine yardımı olabiliyor. Sunduğu faydalı altyapı ve teknolojisiyle bu tarz hizmet robotları için hazırlanan yeni küresel güvenlik standardı ISO13482'yi de almayı başaran elektrikli bakım ünitesi, bu sertifikayı alan dünyanın ilk ürün olarak da dikkatlerine üzerine çekmiş durumda.
Alınan bu sertifika ile geriye sadece kullanıcıların Panasonic Resyone'yi benimsemesinin kaldığını belirten Panasonic, ayrıca ilgili bölümlerle sürecin gelişimini hızlandırmak için çalışmaya devam edeceğini de söylüyor.
 
Panasonic'in yatak ve tekerlekli sandalye karışımı robot yardımcısı, küresel güvenlik sertifikası almayı başardı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3771 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Diğer Bilim, panasonic ve
2 etiket daha bilim Sağlık
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim