Anlık Bildirim

Reeder, Samsun’daki fabrikasında yerli üretime başlıyor

Son günlerde iPhone boykotu ile gündeme gelen yerli ve milli teknolojik cihaz üreticisi Reeder, 2017 yılında Samsun’da açmış olduğu fabrikada yerli üretime başlıyor.
Türkiye’nin yerli ve milli markalarından Reeder, 2017 yılında Samsun’da açmış olduğu fabrikada yerli üretime başlıyor. Yaklaşık 100 kadar çalışana sahip olan fabrika için Reeder, bugüne kadar 8 milyon TL’yi bulan yatırım yaptı. Reeder’ın Samsun fabrikasının yıllık üretim kapasitesi 600.000 cihaz. Şirket, yılda 300.000 telefon, 200.000 tablet ve 100.000 adet akıllı saat üretmeyi hedefliyor.
Ayrıca ilerleyen günlerde üretim kapasitesini genişletmeyi hedefleyen şirket, akıllı saat ve yapay zeka destekli çeşitli cihazların da üretimini gerçekleştirmeyi hedefliyor.
Reeder, Samsun’daki fabrikasında yerli üretime başlıyor
 
(Reeder'ın CEO'su Uygar Saral) 

“Cihazlarımızın yerlilik oranı %55’ten daha fazla”

Reeder CEO’su Uygar Saral, Samsun’da ilk etapta akıllı telefon ve tablet üretim planlarının olduğunu belirtti. Ayrıca Saral, “Bu merkezde ilk olarak tuşlu telefon üretimine başladık. İlerleyen dönemde akıllı telefon üretimine akıllı saat, akıllı ev aletleri, AI yani yapay zeka destekli tüketici elektroniği cihazları da eklenecek. Reeder, akıllı ürünler üzerine kurulmuş bir geleneğe sahip bir şirket. Önümüzdeki sektör ajandasında ise yapay zeka, bulut ve robotik çözümler var. Özellikle yazılım Ar-Ge’si ile bu kategoride birçok ürün geliştirip müşterilerimizin kolaylaştırmak için çalışacağız. Samsun’da 100 kişilik bir ekibimiz yerli üretim için çalışıyor. Üreteceğimiz cihazların yerlilik oranı yüzde 55’ten daha fazla dolayısı ile Türk malı mührü taşıyor. Samsun fabrikamızda üretilen son teknoloji ürünleri sadece Türkiye değil yurt dışı pazarlara da sunulacak” açıklamalarında bulundu.

"iPhone'unu getir, Reeder'ı götür"

Son günlerde gündemde önemli bir yer edinen "iPhone'unu getir, Reeder'ı götür" kampanyası ile ilgili de konuşan Saral şu açıklamalarda bulundu:
“Ekonomiye destek için yeni bir kampanya daha başlatıyoruz ve iPhone modellerini getiren kullanıcıların, telefonlarının değeri düşüldükten sonra yeni bir Reeder sahibi olmalarını sağlıyoruz. Herkesi kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz.”

“Türk ekonomisini destekliyoruz”

Samsun’daki fabrikamız bölgenin önemli bir istihdam kapısı oldu” diyen Uygar Saral, sözlerine şöyle devam etti, “Bölgenin tek teknoloji yatırımının Samsun’da olması çok önemli bir gelişme. Bölge insanının duygularına hitap etmemiz, onların güvenini kazanmamız için bu çok önemli bir adım oldu. İnsanlar artık bize güveniyor ve aile fertlerini çalışmaları için gönül rahatlığıyla merkezimize gönderiyor. Yaptığımız yatırım ile Türkiye ekonomisini destekliyoruz.”
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16394 kez okundu.
33 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yatırım, reeder ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim