Anlık Bildirim

Samsung resmen Apple Watch’u kopyaladı

Yeni bir patent başvurusunda bulunan Samsung’un dosyaya eklediği çizimler adeta şok etkisi yarattı. Güney Koreli şirket akıllı saat tasarımında resmen Apple Watch’u kopyalamaya kalktı.
Teknoloji dünyasının iki büyük ismi Samsung ve Apple arasında uzun yıllardır devam eden patent savaşlarının ardı arkası kesilmek bilmiyor. En ufak özelliklerden dahi mahkemeye gitmekten çekinmeyen üreticiler sürekli davalarla boğuşmak ve birbirlerine tazminat ödemek zorunda kalıyorlar.
Kısa süre önce yeni bir giyilebilir cihaz için Amerika’da patent başvurusunda bulunan Samsung ise adeta kendi ipini çekti. Zira dosyada yer alan çizimlerde resmen Apple Watch’u kopyalamak istediği anlaşılan şirket ortada önemli hiçbir durum yokken başını derde soktu. Tuşlarından kayışına kadar Apple Watch’un tasarım hatlarıyla fazlasıyla benzerlik gösteren çizimlerin ayrıca Apple’ın yayınladığı görsellerle aynı bakış açısıyla hazırlanması "bu kadarı da olmaz" dedirtti.
Samsung’un göz göre göre neden böyle bir şey yaptığı konusunda henüz resmi açıklama yok ancak Güney Koreli şirketin Apple'ı trolleme ihtimali üzerinde de duruluyor. Fakat patent başvurusu gerçek ise Apple'ın olay karşısında sessiz kalmayacağı aşikar. İşte karşılaştırmalı olarak Apple Watch ve Samsung'un patent çizimleri.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8518 kez okundu.
22 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı saat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim