Anlık Bildirim

TÜBİTAK, Uzay Araştırmaları Enstitüsü için personel arayışında

TÜBİTAK Uzay Araştırmaları Enstitüsü, 41 yeni personeli işe almak için harekete geçti. Aranan şartlar, alım yapılacak bölümler ve başvuru sayası yazımızda sizleri bekliyor.

TÜBİTAK, Uzay Araştırmaları Enstitüsü için personel arayışında Tam Boyutta Gör

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, Uzay Teknolojileri ve Araştırma Enstitüsü’nde çalışmak üzere yeni personel arayışına koyuldu. Uydu ve uzay projelerinde görevlendirilecek olan yeni personel, Türkiye Uzay Ajansı kapsamında yürütülecek projelerde de muhtemelen aktif rol üstlenecek.

Yabancı dil seviye tespit sınavlarından en az 70 veya denki puan almanın zaruri olduğu başvurularda, 37 ARGE personeli, 4 de teknisyen işe alınacak. Başvuracak kişilerin 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin temel bilimler, elektronik, bilgisayar, makine ve uçak mühendisliği bölümlerinden mezun olması isteniyor. Ayrıca yurtdışında lisans eğitimini tamamlamış adaylar, denklik aldıkları takdirde başvuruda bulunabilecek.


6 Haziran 2016 tarihine kadar kariyer.tubitak.gov.tr adresinden gerçekleştirilebilecek olan başvurulara dair detaylar da aynı adreste yer alıyor. Özellikle önümüzdeki dönemde uzay araştırmalarına daha fazla kaynak ayrılmak istendiği ve hükümet programı kapsamında destekleneceği biliniyor. Tübitak’ın yanı sıra Türkiye Uzay Ajansı kapsamında alanda aktif rol üstlenecek kurumların da yakın zamanda personel ilanları açması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6802 kez okundu.
46 kişi, toplam 49 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tubitak, tubitak uzay ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim