Anlık Bildirim

Xiaomi'den 284 dolarlık yeni elektrikli bisiklet: Himo C16

Elektrikli bisiklet pazarında uygun fiyatlı seçenekler sunmaya devam eden Xiaomi, şimdi de ürün gamına Himo C16'yı ekledi. Himo C16, çıkarılabilir bataryası sayesinde 75 kilometre menzil sunuyor.

Xiaomi'den 284 dolarlık yeni elektrikli bisiklet: Himo C16

Elektrikli bisiklet pazarına iyiden iyiye ısınan Xiaomi, bu alanda tüketiciye sunduğu seçeneklere bir yenisini daha ekledi. Himo C16 ismiyle tanıtılan yeni elektrikli bisiklet, yaklaşık 284 dolar gibi rekabetçi bir fiyatla satışa sunulacak.

Elektrikli bisiklet ve moped karışımı bir araç olan Himo C16’da hem pedallar hem de scooter modellerindeki gibi ayak koyma yeri bulunuyor. 48V çıkarılabilir bataryaya sahip Himo C16’nın bataryası selenin altındaki dikey bölmede yer alıyor. Arka kısımda da oldukça alçakta duran bir yolcu selesi ve ayak koyma yerleri mevcut.

Ön tarafındaki sepet sayesinde çanta gibi eşyaları da taşıyabileceğiniz Himo C16 tek şarjla 75 km menzil sunuyor. Arkadaki yolcu selesi de dolu olduğunda bu değer 55 km’ye kadar düşüyor. Söz konusu menzili sağlamak adına maksimum hızı 25 km/s ile sınırlandırılan Himo C16 elektrikli bisikletin ön ve arkasındaki aydınlatmalar da ana bataryadan güç alıyor.

Xiaomi’nin yeni elektrikli bisikleti Himo C16’nın tekerleklerinde disk frenler yerine kablo ile çalışan kampana frenler kullanılıyor. Arka kısmında süspansiyon bulunmayan bisikletin ön tarafında ise süspansiyon çatalı bulunuyor. Hız, şarj seviyesi ve kilometre göstergesi gibi bilgiler de gidonun üzerindeki küçük ekrandan okunuyor.

Beyaz, siyah ve gri renk seçeneklerine sahip olacak Himo C16’nın 19 Eylül tarihinden itibaren Çin’de satışa sunulacağı belirtiliyor. Xiaomi’nin yeni elektrikli bisikletinin diğer pazarlarda satılıp satılmayacağı ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17837 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi elektrikli bisiklet, xiaomi himo c16 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim