Anlık Bildirim

Casper'da her öğrenciye uygun bir bilgisayar var

Yeni eğitim öğretim sezonunda yeni bir bilgisayara ihtiyacınız olabilir. İhtiyacınızı Casper bilgisayarlar ile giderebilirsiniz. İşte Casper'ın farklı ihtiyaçlara yönelik bilgisayar ailesi:

Casper'da her öğrenciye uygun bir bilgisayar var Tam Boyutta Gör

Yeni eğitim öğretim sezonuna çok az bir süre kala yeni sezona yönelik alışverişler yapılmaya devam ediyor. Klasik örgün eğitimin artık dijital dünya ile desteklenmesiyle beraber, veliler çocuklarının teknolojinin gerisinde kalmamasını ve derslerine destek olmasını sağlamak için bilgisayarlara yoğun ilgi gösteriyor. Casper, ilköğretimden yükseköğretimdeki farklı disiplinlere hitap eden, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayabilen dizüstü ve masaüstü modelleriyle eğitimlerine destek olmayı amaçlıyor.

İlk Bilgisayar İçin Nirvana Masaüstü

Casper'da her öğrenciye uygun bir bilgisayar var Tam Boyutta Gör

Veliler ilk kez bilgisayar alırken genellikle masaüstü bilgisayar tercih ediyor. Özellikle ilköğretim örencilerinin yaşı dolayısıyla fazla mobil olmayan ihtiyaçları, bir masaüstü bilgisayar ile ucuza kapatılabiliyor. Bu durumda kendi ihtiyaçlarına göre bir Nirvana Masaüstü alabilirsiniz. Nirvana Masaüstü’nün fiyatı içindeki donanıma göre 1150 TL’den başlayıp daha yüksek rakamlara doğru çıkıyor.

Yüksek Mobilite İçin Nirvana F serisi

Orta ve yükseköğretimde öğrencilerin birbirleriyle sosyalleşmesi ve mobilite imkanları artığı için dizüstü bilgisayarlar tercih sebepleri oluyor. Casper, yüksek mobiliteye sahip Nirvana F serisi dizüstülerini tasarlarken bunu göz önüne almış ancak performanstan ödün vermemiş. Nirvana F serisi cihazlar, performans arayanların beğenisini kazanacak 7. Nesil Intel işlemciye ve 940MX ekran kartına sahip.

Performans Canavarı Excalibur Dizüstü

Üniversitede özellikle mimarlık, mühendislik veya görsel tasarım bölümlerinde okuyan öğrencilerin performans gerektiren programları kullanabilmeleri gerekiyor. Yeni nesil güçlü işlemci ve ekran kartlarıyla dizüstü bilgisayarlar da oyun oynama fonksiyonlarının yanı sıra, performans gerektiren grafik programlarının kullanımına fazlasıyla imkan tanıyor.

Casper Excalibur dizüstüleri gücünü yedinci nesil i7 HQ işlemcilerden ve modeline göre GTX 1060 ya da GTX 1050 ekran kartlarından alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim