Anlık Bildirim

Samsung'un başı yine dertte: 2.8 milyon çamaşır makinesi geri çağrıldı

Galaxy Note 7'nin patlamasıyla büyük bir krizin içerisine sürüklenen Samsung, bu kez 2011 yılından bu yana satılan toplam 2.8 milyon çamaşır makinesini geri çağırdığını duyurdu.
Büyük umutlarla piyasaya sürülen Galaxy Note 7'de meydana gelen patlamalarla adeta neye uğradığını şaşıran Samsung’un üzerindeki kara bulutlar bir türlü dağılmak bilmiyor. Sarsılan tüketici güvenini geri kazanmak ve milyarlarca dolar maddi kaybı karşılamak için çalışmalarını sürdüren Güney Koreli şirket, sürpriz şekilde Amerika'daki 34 farklı modeldeki toplam 2.8 milyon çamaşır makinesini geri çağırdığını duyurdu.
Alve.com'da gör En hesaplı çamaşır makineleri
Açıklamaya göre makinelerde henüz nedeni anlaşılamayan bir şekilde bazı parçaların birbirinden ayrıldığı ve potansiyel yaralama riski taşıdığı için geri çağrıldığı ifade ediliyor. Şu ana kadar yüksek sarsıntıdan dolayı 9 tanesi yaralanmaya sebebiyet veren 733 çamaşır makinesinde bazı parçaların koptuğu ve buna bağlı olarak tamburun dengesini kaybettiği tespit edildi.
Toplatılan çamaşır makinelere ücretsiz tamir ve parça değişimi yapacağını açıklayan Samsung, bununla birlikte garanti süresini de 1 yıl daha uzatıyor. İkinci seçenek olarak başka bir ürünle değişim imkanı sunan teknoloji devi, bunun için kullanıcılara 150 dolar ödeme yapıyor. Bakalım Galaxy Note 7'nin ardından şirketi ikinci bir krizin eşiğine sürükleyen toplatma kararının etkileri nasıl olacak...
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12143 kez okundu.
33 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, geri çağırma ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim