Anlık Bildirim

Steven Spielberg sanal gerçekliğe özel bir film hazırlıyor

Sinema dünyasının en ünlü yönetmenlerinden birisi olan Steven Spielberg değişen teknolojiye ayak uydurarak sanal gerçeklik cihazlarına özel bir film üzerinde çalışmalara başladı.
Steven Spielberg sanal gerçekliğe özel bir film hazırlıyor

Sanal gerçeklik cihazlarının en çok kullanılması beklenen alanlardan biri de filmler. Filmlerin içindeymiş gibi hissedeceğimizi düşününce bu teknoloji çok çekici geliyor. Ünlü yönetmen Steven Speilberg'ün de sanal gerçeklik cihazlarına adım atacağı duyuruldu.
Virtual Reality Company (VRC) kurucularından olan ve Maleficent'in yönetmeni Robert Stromberg firmasının Steven Speilberg ile anlaştığını ve sanal gerçeklik cihazlarına özel bir filme imza atacaklarını duyurdu. Speilberg ise ne tür bir film üzerinde çalıştıkları hakkında herhangi bir açıklama yapmış değil.

Yeni gelecek filmin tamamen yeni bir yapım olması da muhtemel. Diğer taraftan Speilberg'ün The Martian (Marslı) ile bağlantılı bir VR deneyim üzerinde çalıştığını da biliyoruz. Ünlü yönetmen filmle bağlantılı bir oyun üzerinde de çalışıyor olabilir. Yani Speilberg sanal gerçeklik dünyasına oyun ve filmlerle adım atacak gibi görünüyor. Bakalım o efsanevi filmlerinin deneyimi sanal gerçeklik gözlüklerinin de katkısıyla nasıl olacak?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim