Anlık Bildirim

Google Öne Çıkan Fotoğraflar ekran koruyucusu Mac için yayınlandı

Bugüne kadar belirli cihazlarla sınırlı kalan ve hatta Chrome OS platformuna bile sunulmayan Öne Çıkan Fotoğraflar ekran koruyucusu, Mac kullanıcılarına bir sürpriz yapıyor.

Google’ın kendi sosyal ağında paylaşılan en güzel resimlerden seçerek oluşturduğu ve sürekli tazelenen bir yapıya sahip Öne Çıkan Fotoğraflar ekran koruyucusu, Mac sistemleri için indirmeye sunuldu.

İlk Kez Mac Sistemlerde

Ekran koruyucusu daha önce Pixel telefonları, Chromecast cihazları ve Google Fiber hizmetine uyumlu mobil cihazlar üzerinde kullanılabiliyordu. Android tarafında ise duvar kağıdı uygulaması olarak bulunabiliyordu. Yani belirli cihazlar hariç Google ilk kez Mac sistemlerine özel bir yenilik getirmiş oldu.

Ekran koruyucu sayesinde Google+ kullanıcılarının en yüksek kalitede çektikleri fotoğraflar ekran kapandıktan sonra devreye giriyor ve görsel bir şölen yaşatıyor. Kullanıcılar isterse kendi fotoğraflarını Google+ üzerinden herkese açık olarak paylaşıyor ve ekran koruyucu içerisinde yer almasını sağlıyor.

Şimdilik sadece Mac sistemleri için geçerli olan ekran koruyucusunun Windows tarafına ne zaman geleceği konusunda bir bilgi yok. Yazılım Mac OS X 10.9 ve üzeri işletim sistemi kullanan cihazlar ile uyumlu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim