Anlık Bildirim

Skype'ın televizyon desteği sona eriyor

Büyük ekranlardan Skype ile iletişim kurmaktan hoşlanıyorsanız, bu haberimiz sizi üzebilir. Kullanıcılar, televizyonlarından görüntülü iletişim için artık başka alternatifler bulmak zorunda.

Akıllı televizyonların kamera ve mikrofon gibi yeteneklere sahip olmaya başlamasıyla, Skype iletişim platformunu televizyonlarda görme imkanına kavuşmuştuk. Oturma odasında, mobil cihazlara ihtiyaç bırakmadan iletişim kurma yolunu gösteren Skype, sürpriz bir kararla televizyonlara olan desteğini kesiyor.

Skype, yaklaşık 6 yıldır akıllı televizyonlarda yer alıyordu. Microsoft, çeşitli üreticilerle ortaklıklar yaparak, Skype'nin pek çok farklı markaya yayılmasını sağlamıştı. Samsung, LG gibi çeşitli markaların modellerinde Skype önyüklü olarak geliyordu.


Microsoft tarafından yapılan açıklamada, akıllı televizyonlar için geliştirilen Skype uygulamasına, Haziran 2016 tarihinden itibaren destek verilmeyeceği bildirildi. Destek verilmemesi demek, artık uygulamanın güvenlik açıklarına sahip olabileceği ve riskler taşıyabileceği demek. Bu da, kullanıcıların istemeyeceği bir şey.

Microsoft, mobil cihazlardan Skype'ın daha çok kullanıldığını ve artık kaynaklarını bu tarafa aktarmak istediğini belirtiyor. Akıllı televizyon üreticileri, isterlerse Skype uygulamasını modellerinden tamamen kaldırabilecek.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8057 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, skype for tv ve
3 etiket daha skype microsoft Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim