Anlık Bildirim

Spotify Premium 3 aylığına 1 liradan daha ucuza

Spotify’dan heyecan verici bir kampanya! Şimdi 3 aylık Spotify Premium’u sadece 0,99TL’ye satın almak için bilmeniz gereken her şey yazımızın devamında sizleri bekliyor.
Dünyanın en çok kullanılan online müzik dinleme servislerinden olan Spotify heyecan verici bir kampanya ile karşımızda. Ayda 9,99TL’ye satılan Spotify Premium üyeliğini şimdi 3 aylık olarak 0,99TL karşılığında satın alabilirsiniz.

Kullanıcıların Premium ile tanışması odağında yapılan bu kampanya için daha önce Premium’u denemiş olan kullanıcıların faydalanamayacağı bilgisi veriliyor. Yani eğer öncesindeki bir dönemde 1 aylık bedava premium kampanyasından faydalanmışsanız bu kampanyaya dahil olamıyorsunuz. Tabi yeni bir hesap açarak faydalanma hakkınızın bulunduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

2 Ocak 2016 tarihine kadar geçerli olduğu belirtilen kampanya, Spotify adına ciddi bir tehdit olan Apple Music’e karşılık gerçekleştirilmiş de olabilir. Konuya ilişkin olarak Spotify Premium sayfasına burada yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Spotify Premium sayesinde çalma listelerinizi veya beğendiğiniz müzikleri telefonunuza kaydederek çevrim dışı dinleme imkanına kavuşmuş oluyorsunuz. Ayrıca ücretsiz sürümde yayınlanan görsel ve sesli reklamlardan da kurtuluyorsunuz.
Spotify Premium 3 aylığına 1 liradan daha ucuza
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16180 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
spotify, spotify premium ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim