Anlık Bildirim

Spotify, Samsung Smart TV’lerde ücretsiz müzik keyfi sunuyor

Samsung Smart TV’lere özel uygulamasını yayınlayan Spotify, ücretli (premium) abonelerin yanı sıra ücretsiz kullanıcıların da televizyonlarından sınırsız müzik keyfi yaşamalarını sağlıyor.
Tüm ücretli (premium) ve ücretsiz (free) Spotify kullanıcıları bundan böyle büyük ekran için optimize edilmiş yepyeni bir deneyim eşliğinde, 30 milyondan fazla şarkıyı 2015 ve 2016 model Samsung Smart TV’ler üzerinden kolaylıkla dinleyebilecekler.
Tasarım ve -arama, şarkı listeleri hazırlama gibi- fonksiyonsiyonel özellikleriyle bildiğimiz Spotify uygulamasından herhangi bir farklılık göstermesen servisin ücretsiz kullanıcılar için de yayınlanması dikkat çeken en önemli ayrıntı. Zira televizyon uygulamalarını genellikle ücretli abonelere açan Spotify bu kez tüm kullanıcılara hitap etmeyi hedefliyor.
Üstelik Spotify Connect özelliği sayesinde evde müzik keyfi yaşarken ekran başında olmanıza gerek kalmadan mobil telefonlar, tabletler ya da masaüstü bilgisayarlar üzerinden istediğiniz gibi kontrol edebilir ve sevdiğiniz parçaları tek tıkla anında dinleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim