Anlık Bildirim

Thunderbird, 2019'da yeni bir arayüzle güncellenecek

Mozilla'nın geliştirdiği e-posta istemcisi Thunderbird, uzun bir aranın ardından 2019 yılı ile beraber yeni bir arayüze ve gelişmiş Gmail desteğine kavuşacak. İşte gelecek detaylar...
Eğer e-posta istemcisi olarak Thunderbird kullanıyorsanız, yazılımla ilgili çeşitli sorunları biliyorsunuz demektir. Düşük performanslı kullanıcı deneyimi ve hantal bir arayüz sunan Thunderbird, 2019 yılı ile birlikte yepyeni bir görünüme kavuşmaya hazırlanıyor.

Performans iyileştirmeleri yapılacak

En son tasarım güncellemesi birkaç ay önce Thunderbird 60 sürümü ile gelmiş olsa da, şirketin köklü bir değişime hazırlandığı belirtiliyor. Firefox da olduğu gibi Mozilla'nın geliştirdiği Thunderbird "Photon Design" adı verilen bir tasarım şekliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu tasarım anlayışının Firefox tarayıcısında da kullanıldığı belirtilmiş.
Gelen haberlere göre Thunderbird'ün 2019 güncellemesinde Gmail desteği ve entegrasyonu daha da iyileştirilecek ve elden geçirilecek. Gelişmiş şifreleme ayarları, arabirim ve genel performans iyileştirilmelerinin de yapılacağı güncellemenin ne zaman dağıtılacağı ise şimdilik belli değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim